Rabarbar Cherry Crisp
Rabarbar Cherry Crisp wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jest idealny do Dzień Matki. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, cukier, nadzienie z wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Cherry Rabarbar Crisp, Stovetop Rabarbar-Cherry Crisp, oraz Rabarbar Crisp.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj skrobię kukurydzianą i cukier. Wymieszać w wodzie. Gotować, stale mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy. Wymieszaj nadzienie z ciasta wiśniowego i ekstrakt z migdałów. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i sól.
Kroimy w margarynę, aż mieszanina będzie równomiernie krucha. Naciśnij 2 filiżanki tej mieszanki na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Rozłóż rabarbar na skórce, a następnie rozłóż mieszankę wiśni na rabarbarze. Posiekane orzechy wymieszać z pozostałą mieszaniną okruchów i posypać wierzchem owoców.
Piec przez 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch będzie chrupiący i złoty.
Podawać na ciepło z lodami lub bitą polewą.