Czereśniowe kordiały w czekoladzie

Czereśniowe kordiały w czekoladzie
Czereśniowe kordiały pokryte czekoladą to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 30 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Jeśli masz syrop kukurydziany, skracanie warzyw, kirsch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Patsy ' s Chocolate Covered Cherry Cordials, Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały, oraz Kordiały Wiśniowe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn