Batoniki Z Serem Żurawinowym

Batoniki Z Serem Żurawinowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawinowy twarożek bary spróbować. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mleko skondensowane eagle brand®, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Batoniki Z Serem Owsianym Żurawinowym, Batoniki żurawinowe z lukrem twarogowym, oraz Batoniki Z Serem Żurawinowym # CansGetYouCooking.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, połączyć mąkę, owies, 3/4 szklanki brązowego cukru i masła; wymieszać, aż kruchy. Rezerwując 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów, naciśnij resztę mocno na dnie natłuszczonej 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W małej misce do miksowania ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku do uzyskania gładkiej konsystencji; mieszaj z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej skórce. W małej misce, połączyć pozostałe 1 łyżka cukru i skrobi kukurydzianej; wymieszać w sosie żurawinowym. Łyżka równomiernie na warstwie serka. Top z zastrzeżoną mieszanką okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Piec 40 minut lub do złotego koloru. Super. Wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn