Batoniki Cukiniowo-Kokosowe wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, brązowy cukier, daktyle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Batoniki Z Cukrem Kokosowym, Kokosowy Biały Chip Ciastka Batony, oraz Batoniki Z Cukrem Kokosowo-Limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło, cukier biały, i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszać w jajkach i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie puszysta. Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać razem; wymieszać ze śmietaną. Wymieszać z kokosem, daktyle, rodzynki i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cukinia
Kokos
Rodzynki
Wanilia
Daktyle
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
4
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut. Aby zrobić lukier, wymieszaj roztopioną margarynę, mleko, 1 łyżeczkę wanilii, cynamon i cukier cukierniczy.