Dynia, Tofu I Mięta

Dynia, Tofu I Mięta
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Dynia, Tofu i mięta może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 274 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka tofu, dressing: oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sałata radicchio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Tofu Z Pomidorami, Bazylią I Miętą, Chrupiące tłoczone Tofu z czosnkiem i miętą, oraz Grillowany Stos Warzyw I Tofu Z Balsamicznym I Miętą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia68
Magazyn