Batoniki Owsiane Malinowo-Kokosowe

Batoniki Owsiane Malinowo-Kokosowe
Malinowo-Kokosowe batony owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 96 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukierników ' cukier, betty crocker ciastka owsiane mix, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Płatki Owsiane Kokosowe Malinowe Batoniki, Płatki Owsiane Kokosowe Malinowe Batoniki, oraz Batony Owsiane I Kokosowe Malinowe.

Instrukcje

1
*Nie dodawaj składników wymienionych w wskazówkach na etykiecie.
2
Rozgrzać piekarnik do 350 F. lekko pokryć 9-na-13-calową patelnię do pieczenia z warzywnym sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać razem mix cookie, masło, woda, i kokos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na patelni i równomiernie rozprowadzić dżem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec 30 do 35 minut lub do firmy w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć do stojaka z drutu i ostudzić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
całkowicie.
7
Ubij razem cukier i wystarczająco dużo soku z cytryny, aby uzyskać gęstą, ale płynną glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Skropić glazurę na wierzchu ciastek na patelni do pieczenia, a następnie pokroić w paski wielkości palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn