Chrupiące Paski Owsiano-Owocowe

Chrupiące Paski Owsiano-Owocowe
Need a deser wegetariański? Chrupiące paski Owsiano-owocowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 65 porcji z 77 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły płatek owsiany, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Chrupiące Owoce, Chrupiące Owoce, oraz Chrupiące Owoce.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka. Beat in egg.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i owies. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciasto podzielić na siedem równych porcji. Szczypta każdej porcji do 12-calowej liny i równomiernie przestrzeń dwie lub trzy liny w poprzek masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Spłaszczyć liny, aby paski o szerokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w piekarniku 350, aż paski będą lekko rumiane, około 10 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Pozostawić paski do ostygnięcia na arkuszach przez około 2 minuty, a następnie pokroić po przekątnej na kawałki o szerokości 1 cala.
6
Ostudzić całkowicie na prześcieradłach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje65
Ocena Zdrowia0
Magazyn