Batoniki Czekoladowo-Miętowe

Batoniki Czekoladowo-Miętowe
Batony czekoladowo-miętowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz substytut jajka, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Miętowe, Czekoladowo-Miętowe Batoniki M&M, oraz Czekolada Miętowa Półbuty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować dolną warstwę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę połączyć z solą, wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, substytut jajka, szklankę roztopionego masła, 2 łyżki wody, wanilię, jajka i syrop czekoladowy; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Substytut JajSubstytut Jaj
WaniliaWanilia
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny czekolady, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do 13 x 9 calowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w 350 przez 23 minuty lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Aby przygotować warstwę mięty, w średniej misce połączyć cukier puder, szklankę roztopionego masła i kolejne 3 składniki (poprzez barwnik spożywczy); ubić mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
MasłoMasło
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Rozprowadzić mieszaninę mięty na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiętaMięta
10
Aby przygotować glazurę, połącz chipsy czekoladowe i 3 łyżki masła w średniej misce z kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Odstawić 2 minuty.
12
Rozprowadzić mieszaninę czekolady równomiernie na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Pokroić na 20 sztuk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn