Batony czekoladowo-miętowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz substytut jajka, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Miętowe, Czekoladowo-Miętowe Batoniki M&M, oraz Czekolada Miętowa Półbuty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować dolną warstwę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę połączyć z solą, wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, substytut jajka, szklankę roztopionego masła, 2 łyżki wody, wanilię, jajka i syrop czekoladowy; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Syrop Czekoladowy
Substytut Jaj
Wanilia
Masło
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny czekolady, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Mąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do 13 x 9 calowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w 350 przez 23 minuty lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Aby przygotować warstwę mięty, w średniej misce połączyć cukier puder, szklankę roztopionego masła i kolejne 3 składniki (poprzez barwnik spożywczy); ubić mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kolor żywności
Masło
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Rozprowadzić mieszaninę mięty na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mięta
10
Aby przygotować glazurę, połącz chipsy czekoladowe i 3 łyżki masła w średniej misce z kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Masło
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Odstawić 2 minuty.
12
Rozprowadzić mieszaninę czekolady równomiernie na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.