Bary Nerkowca
Bary nerkowca jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Mieszanka mleka, Skórka z cytryny, prażone orzechy nerkowca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 38%. Spróbuj Nerkowca - Pecan Pie Bars, Kardamon-Batony Nerkowca, oraz Karmelowo-Nerkowcowe Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 9 na 13. patelnia z folią, pozostawiając zwis na 9-in. boki i płaszcz sprayem z oleju do gotowania. W dużej misce, mieszać razem owies, otręby owsiane, nasiona lnu, mąka, proszek do pieczenia, sól, orzeszki ziemne, i figi, aż dobrze wymieszane.
W misce miksera stojaka, ubić razem masło nerkowca, mleko, jajko, miód, Skórka z cytryny i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła nerkowca i ubić, aż do całkowitego wymieszania. Zeskrobać ciasto na patelnię i, mokrymi palcami lub gumową szpatułką, poklepać, aby wypełnić patelnię całkowicie i równomiernie (ciasto jest lepkie, więc może trzeba umyć ręce kilka razy). Schłodzić ciasto do jędrności, o 30 protokół.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 30
Odwrócić patelnię na powierzchnię roboczą, zdjąć patelnię i odkleić plastik. Za pomocą skrobaka lub noża wyciąć prosto w dół wzdłuż przez środek, a następnie w poprzek, aby wykonać 16 prętów, każdy 1 1/2 cala. szeroko.
Umieść bary około 1 w. na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec bary, aż lekko rumiane i nieco twarde w dotyku, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Przechowywać szczelnie do 2 tygodni lub zamrażać.