Barszcz Gruby

Barszcz Gruby
Need a danie główne bezglutenowe? Grube Barszcz może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać olej do gotowania, sól, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barszcz, Barszcz, oraz Barszcz.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pasternak, korzeń selera, rzepa i 1 łyżeczkę soli. Przykryć i gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PasternakPasternak
RzepaRzepa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać buraki, pomidory, bulion, wodę, pozostałe 3/4 łyżeczki soli i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodaj kiełbasę. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać w 1/3 szklanki koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KielbasaKielbasa
KoperKoper
6
Podawać z kwaśną śmietaną i pozostałymi 3 łyżkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
KoperKoper
1
Rekomendacja wina: California sauvignon blanc ma wystarczająco intensywny smak, aby sprostać barszczowi, a subtelnie ziołowy charakter jego smaku ładnie podkreśli koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
BarszczBarszcz
KoperKoper
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn