Bangkok Style Chicken Pad Thai
Bangkok styl Chicken Pad Thai jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, jajko, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo, Słodko-kwaśny kurczak po Bangkoku z Chiles, oraz Pad Thai Zoodles.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!