Bangkok Style Chicken Pad Thai

Bangkok Style Chicken Pad Thai
Bangkok styl Chicken Pad Thai jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, jajko, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo, Słodko-kwaśny kurczak po Bangkoku z Chiles, oraz Pad Thai Zoodles.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn