Banana Empanadas
Bananan Empanadas jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka skracania, sól, woda i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Bananan Empanadas, Ninfa ' s Bananan Empanadas, oraz Bananan and Black Bean Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki moczyć w gorącej wodzie przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Mieszaj w skracaniu za pomocą widelca, aż cała mieszanina będzie w granulkach wielkości grochu. Wymieszać z jogurtem i wystarczy 1/2 szklanki zimnej wody, aby trzymać go razem w cieście.
Rozwałkuj ciasto na kwadrat o grubości 1/8 cala. Użyj noża, aby pokroić na cztery kwadraty 8x8 cali. Nie martw się, jeśli nie są idealne.
Rodzynki odsączyć, wymieszać z cynamonem i posiekanymi bananami. Łyżka trochę mieszanki bananów na połowie każdego kwadratu, pozostawiając co najmniej 1/2 cala ciasta odsłonięte na krawędzi do uszczelnienia krawędzi. Złożyć ciasto na owoce, i szczypać krawędzie razem. Upewnij się, że są bezpieczne. Lubię rozwałkować nadmiar ciasta na brzegach, a następnie uszczypnąć go, aż znów będzie cienki. Będziesz chciał mieć około 1/2 cala zamknięcia w końcu. Możesz przyciąć krawędzie, aby były bardziej estetyczne.
Umieść empanadas na blasze do pieczenia.
Ubij razem 1 łyżkę zimnej wody i białka jajka; umyj wierzch.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.