Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe

Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonych warzyw korzeniowych Balsamiczno-rozmarynowych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, oraz Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki ubić w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodać pasternak i kolejne 4 składniki; wrzucić, aż warzywa będą dobrze obsypane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
4
Dodać sól i pieprz, i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Umieścić w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia i piec w 450 przez 15 minut. Wymieszać warzywa, i piec 15 więcej minut lub do lekko chrupiące i złoty, ale miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia71
Magazyn