Bakłażan Zuppa
Bakłażan Zuppa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jeśli masz pancetta, rosół z kurczaka, mozzarellę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zuppa Del Sol, Zuppa Toscana, oraz Zuppa Toscana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pesto: w robocie kuchennym połączyć czosnek, bazylia, pietruszka, oliwa z oliwek i płatki pieprzu. Puree aż będzie gładkie.
Zuppa: w dużym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć pancettę i cebulę przez 5 minut.
Dodać czosnek i pomidory, dobrze wymieszać i gotować przez 10 protokół.
Dodaj bulion, prosciutto i skórkę serową i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć z ognia i dodać bakłażan, makaron i mozzarella.
Chochle do misek, top z pesto i służyć ciepłe.