Dymka Marynowana
Marynowana Dymka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 170 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka octu jabłkowego, dymki, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dymka Marynowana, Dymka Marynowana, oraz Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mały pojemnik do kąpieli w wrzącej wodzie i jeden słoik kufla.
Umyć i cienko pokroić pokrojoną dymkę na cienkie krążki. W małym garnku połącz ocet, wodę, cukier, sól, nasiona gorczycy, sól selera i czerwone płatki chili. Doprowadzić do wrzenia. Po ugotowaniu solanki dodać cebulę. Wymieszać, aby połączyć i gotować, aż cebula są podgrzewane przez, 2 do 3 protokół.
Wyjmij garnek z ognia i przelej cebulę do przygotowanego słoika kufla. Wytrzyj obręcz, nałóż pokrywkę i pierścień i przetrzyj w pojemniku do kąpieli we wrzącej wodzie przez 10 minut. Gdy czas się skończy, wyjmij słoik z konserwy i pozostaw do ostygnięcia. Sprawdź, aby zapewnić dobre uszczelnienie, gdy słoik jest chłodny.
Niech pikle odpocząć co najmniej dwa dni przed użyciem. Nieotwarty, ten ogórek będzie przechowywać do jednego roku w chłodnym, ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2-3 tygodni.