Bakłażan o Smaku salsy
Bakłażan o Smaku salsy może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepisy przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 93 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka szpinaku, bakłażana, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bakłażan O Smaku Czosnku Chińskiego, Salsa Bakłażanowa, oraz Salsa Z Pieczonych Bakłażanów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ułóż plastry bakłażana w płytkim naczyniu do pieczenia; top warstwą szpinaku.
W misce wymieszać pomidory, cebulę i szczypiorek; rozprowadzić równomiernie na warstwie szpinaku.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, równomiernie posypać naczynie serem Colby-Monterey Jack i kontynuować pieczenie, aż ser lekko się rozpuści, około 2 minut. Schłodzić 5 minut przed podaniem.