Bakłażan Involtini z grillowanym Ratatouille

Bakłażan Involtini z grillowanym Ratatouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj bakłażana Involtini z grillowanym Ratatouille. Ten przepis służy 1 i kosztuje $19.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 2880 kalorii, 89g białka, oraz 179g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, harissa, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan Z Grilla Involtini, Bakłażan Z Grilla Involtini, oraz Grillowany Ratatouille z bakłażanem, papryką i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połącz orzechy nerkowca z drożdżami odżywczymi i wodą i przetworz na drobną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść pastę do miski, wymieszać z oliwkami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj plasterki bakłażana (powinno być około 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
5
z oliwą z oliwek i grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, do miękkości i lekko zwęglone, 2 do 3 protokół. Ułóż bakłażana na powierzchni roboczej i doprawić solą i pieprzem. Łyżka 1 łyżka nadzienia nerkowca na jednym końcu każdego plasterka bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przetoczyć do ciasnych cylindrów. Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Wszystkie warzywa posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grillować warzywa w partiach do miękkości i lekko zwęglone, o 3 protokół dla pomidorów i 6 protokół dla cebuli, papryka, bakłażan i cukinia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć grillowane pomidory do blendera i puree na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Paprykę obrać, posiekać, pokroić w kostkę i cebulę posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodaj je do dużej głębokiej patelni wraz z 2 łyżki oleju i czosnku, liść laurowy, tymianek i oregano. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać wino i gotować, aż odparuje, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Dodać przecier pomidorowy i wodę, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie lekko zmniejszony, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
13
Pokroić bakłażana i cukinię na kawałki 1/2 cala; dodać do patelni. Dusić 10 minut dłużej. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Łyżka ratatouille do płytkich misek i góry z involtini. Łyżka łyżki Harissa na wierzchu i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HarissaHarissa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Głęboka rubinowa Szata, intensywne aromaty czarnych jagód, tostów, przypraw i wanilii. Świeże i owocowe w ustach z aksamitnymi taninami i ładnym wykończeniem.Mieszanka: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn