Bacon N Egg Pizza
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić pizzę z bekonem i jajkiem w domu. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 18g tłuszczu i w sumie 278 kalorii. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, jajek, brązowych ziemniaków i sera cheddar. 91 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Z łyżką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pizza Z Bekonem I Jajkiem, Pizza z jajkiem bekonowym i serem, oraz Pizza Z Boczkiem, Szparagami I Jajkiem.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężycowe w jeden długi prostokąt. Naciśnij na dole i 1/2 cala. w górę boków natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia. Uszczelnij szwy i perforacje.
Posyp boczkiem, ziemniakami i serem cheddar.
W dużej misce ubij jajka i mleko.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizzę można łączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Delinquente The Bullet Dodger Montepulciano z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Delinquente The Bullet Dodger Montepulciano
Montepulciano nie jest powszechną odmianą, a Riverland nie jest najseksowniejszym miejscem do uprawy winogron. Ale chłopiec robi to Monte pakować cios! Pod każdym względem ten gang winogron zbiera się i puszcza; uderzając Oczy głębokim śliwkowym kolorem, pieprząc nos słodko-gorzkimi morwami i wbijając usta kremową konsystencją, która przeczy jego owocowemu wykończeniu.