Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa w sosie kokosowo-kukurydzianym)

Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa w sosie kokosowo-kukurydzianym)
Przepis Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa z sosem kokosowo-kukurydzianym) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz masło, mielony tymianek, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pescado Con Coco (ryba w sosie kokosowym), Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem), oraz Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (Zapiekanka rybna i kokosowa al Gratin) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu rozgrzać masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać płatki czerwonej papryki, cebula i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Dodać kukurydzę i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4
Dodać bulion i mleko kokosowe. Doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień i gotować odkryte przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Umieścić mieszaninę w blenderze i zmiksować aż smooth.In patelnia saute, rozgrzać trochę oliwy z oliwek. Gdy olej jest palący, dodaj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Saute przez 2 minuty i odwrócić. Powrót mieszaninę do patelni i podgrzać na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Dodać rybę do sosu i gotować przez około 8 minut więcej, aż ryba jest gotowane przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Podawać na białym ryżu i udekorować świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn