Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa w sosie kokosowo-kukurydzianym)
Przepis Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa z sosem kokosowo-kukurydzianym) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz masło, mielony tymianek, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pescado Con Coco (ryba w sosie kokosowym), Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem), oraz Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (Zapiekanka rybna i kokosowa al Gratin) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu rozgrzać masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać płatki czerwonej papryki, cebula i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.