Baby Hot Browns
Gorące Browns dla dzieci może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mleko, mielony pieprz, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Broil 6 cali od ciepła przez 3 do 4 minut.
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu; dodać mąkę i gotować, stale ubijając, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa.
Dodać ser Cheddar, ubijając, aż ser się rozpuści. Wymieszać pokrojonego w kostkę indyka, sól i zmielony czerwony pieprz.
Wierzch chleba równomiernie z ciepłą mieszanką serowo-indyczą.
Posypać równomiernie parmezanem i połową boczku.
Piec w 500 przez 2 minuty lub do rozpuszczenia parmezanu. Top z plasterkami pomidora, i posypać równomiernie pozostałym boczkiem.
Do przodu: przygotować mieszankę serowo-indyczą, ugotować boczek i zetrzeć parmezan na dzień przed imprezą. Aby podgrzać mieszaninę sera, umieść patelnię na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i ciepła. Zbierz i postępuj zgodnie z zaleceniami.