Babunia Lorraine Jabłko Anioł jedzenie ciasto
Need a deser bezglutenowy? Ciasto z jabłkami babci Lorraine może być super przepisem do wypróbowania. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babunia Lorraine Jabłko Anioł jedzenie ciasto, Ciasto Cynamonowo-Jabłkowe Angel Food Cake, oraz Apple-Spice Angel Food Cake.
Instrukcje
Jabłka umieścić w dużej misce z 1 puszki sody i 1 1/2 szklanki wody.
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Dodaj brązowy cukier, melasę, syrop klonowy, cynamon i sól. Mieszaj, aż cukier się rozpuści i zacznie gotować.
Dodaj brandy jabłkowe, pekany, rodzynki i jabłka. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut lub aż jabłka są miękkie i ciecz zmniejszyła się do syropowatej konsystencji.
Kawałek kąt ciasto żywności w kliny i góry każdy kawałek z mieszaniny jabłek.