Babeczki z suszonymi wiśniami i pistacjami
Suszone babeczki wiśniowo-pistacjowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz złotą mąkę, wodę, orzechy pistacjowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Suszone Wiśniowe Bułeczki Pistacjowe, Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Pistacje, Sezam I Suszona Granola Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i białka jaj na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty. Ubić w twarogu aż do wymieszania. W małej misce wrzucić 1 szklankę wiśni i 1/2 szklanki orzechów z mąką; wymieszać z cieście. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy o dwie trzecie pełne.
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Babeczki Frost z lukrem waniliowym.
Dekoruj 3/4 szklanki wiśni i 1/2 szklanki orzechów.