Babeczki z karmelowym guzikiem
Przepis Caramel button cupcakes mogą być wykonane w około 50 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, cukier muscovado, złoty cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. 213 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym, Babeczki z dynią karmelową z lukrem karmelowo-cynamonowym, oraz Karamel Sutra Cupcakes (babeczki czekoladowo-karmelowe).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 180C / 160C wentylator / gaz 4 i ustawić 12-otworową puszkę na muffinki z obudowami.
Masło i cukier umieścić w misce do miksowania, śmietanę z elektryczną trzepaczką, aż będzie gładka i blada.
Dodać jajka i ponownie ubić, następnie dodać mąkę i mleko, i wymieszać łopatką, aż dobrze się połączą. Podzielić mieszaninę między przypadkach muffin.
Piec przez 18-20 minut, aż sprężyny i szaszłyk wyjdzie czysty. Pozostawić do ostygnięcia.
Zmiksować 140 g karmelu goździkowego z serkiem śmietankowym, masłem i cukrem pudrem, trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Schłodzić przez 10 minut.
Na środku każdej babeczki wyciąć dziurkę (użyliśmy jabłkowego corera) i wypełnić pozostałym goździkowym karmelem.
Przelać lukier do worka z rurką wyposażonego w okrągłą dyszę i zawirować nad babeczkami. Będzie przechowywać przez 3 dni, jeśli jest przechowywany w lodówce.