Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego

Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego
Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten deser ma 307 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka skąpe, cukier puder, lecytyna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki truskawkowe kiwi z Truskawkowym Kiwi kremowym lukrem, Truskawkowe Kiwi Daiquiri, oraz Babeczki Warstwowe Z Twarogiem Cytrynowym Z Lukrem Truskawkowym.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie cupcake z 36 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok. W misce miksera stojącego, śmietanę z cukrem i margaryną z dodatkiem trzepaczki, około 5 minut. Zeskrobać boki i dno miski. W małej misce lub filiżance, połączyć wodę i zamiennik jaj i wymieszać, aby rozpuścić zamiennik jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Zamiennik JajZamiennik Jaj
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać zamiennik jajka do cukru i wymieszać do połączenia. Zeskrobać dno miski. W małej misce, połączyć mleko sojowe i wanilii i odstawić. Obróć prędkość miksera na niską i powoli dodaj suche składniki i mleko sojowe, na przemian z 2, kończąc na mleku sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zamiennik JajZamiennik Jaj
SoymilkSoymilk
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wypełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czyste 19 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W przypadku twarogu: w rondlu o średnim, grubym dnie wymieszać puree z kiwi i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z KiwiPuree Z Kiwi
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podgrzać średnio-wysoko, aż mieszanina zacznie bąbelkować na krawędziach. W małej misce wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą do zawiesiny. Powoli dodawać mieszaninę skrobi kukurydzianej do puree podczas ubijania. Gotować jeszcze przez 2 minuty mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Niech ostygnie całkowicie.
8
Włóż schłodzony twaróg kiwi do worka rurowego i odetnij końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
9
Na lukier: w misce miksera stojącego, ubić skracanie, margarynę i lecytynę, aż do całkowitego połączenia. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać przecier truskawkowy i wymieszać do momentu włączenia. Zeskrobać dno miski. Na małej prędkości, powoli dodawać cukier trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać sok z cytryny i rum i wymieszać do połączenia. Zeskrobać dno miski i wymieszać na średniej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną połączone i lukier będzie puszysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Umieścić lukier w torbie ciasta i odciąć 1/2 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Usuń wierzchołki i rdzenie z każdej truskawki. Odstaw szczyty na bok w misce. Odmierz rum do miarki z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do pustych rdzeni każdej truskawki wlej łyżeczkę rumu. Pipe łyżeczkę lukru truskawkowego na wierzchu każdej truskawki wypełnionej rumem i umieścić liściaste zielone blaty truskawek z powrotem na każdej truskawce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Do montażu: za pomocą plastikowej słomy do picia lub małego noża do parkowania, zrób otwory w środku każdej babeczki. Wyciśnij twaróg kiwi na środku każdej babeczki, aż napełni się, ale nie przepełni, około 1 łyżki stołowej na babeczkę. Na każdą babeczkę nałóż lukier truskawkowy i udekoruj Truskawkowym rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Składniki

2(zima)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)zamiennik jaj (zalecane: Ener-G)zamiennik jaj (zalecane: Ener-G)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipuree z kiwi, kupione w sklepiepuree z kiwi, kupione w sklepie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana454Orzechy dowolne (posiekane)8 uncji cukru pudru8 uncji cukru pudru1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiód cytrusowymiód cytrusowy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilukier z rumem Truskawkowymlukier z rumem Truskawkowym1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)miód cytrusowymiód cytrusowy11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1(może być lub przeglądać)lecytynalecytyna3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko sojowemleko sojowe36largestruskawki, umyte i suszonetruskawki, umyte i suszone142Orzechy dowolne (posiekane)przecier truskawkowy, kupiony w sklepieprzecier truskawkowy, kupiony w sklepie454Orzechy dowolne (posiekane)4 uncje cukru4 uncje cukru227Orzechy dowolne (posiekane)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata454Orzechy dowolne (posiekane)10 uncji niebielonej mąki10 uncji niebielonej mąki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej113Orzechy dowolne (posiekane)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)340Orzechy dowolne (posiekane)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej255Orzechy dowolne (posiekane)skąpa, nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)skąpa, nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn