Babeczki Słonecznikowe
Słonecznikowe babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz serek śmietankowy, kolor żywności, lukier dekoracyjny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki Słonecznikowe, Babeczki Słonecznikowe Olbrzymie, oraz Słonecznik Babeczki Bukiet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Powoli przesuwając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
W średniej misce, beat lemon curd i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszane. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do góry każdej babeczki; wyciśnij torbę, aby wypełnić babeczkę.
Wymieszać 4 krople koloru spożywczego w lukier do bladożółtego. Lodowe babeczki.
Umieść nieotwartą rurkę lukierową w wysokiej szklance do picia wypełnionej gorącą wodą z kranu na 15 minut.
Wyjąć z wody; wytrzeć do sucha. Zagnieść rurkę delikatnie rękami, aby zmiękczyć. Używając końcówki liścia na rurce lukierowej, rura 2 koncentryczne okręgi liści, zaczynając od zewnętrznej krawędzi babeczki i pracując w kierunku środka; pozostaw obszar wielkości ćwierć w środku z lukrem. Dokładnie łyżka 1 łyżeczka czekoladowe chipsy na środku każdej babeczki; naciśnij do lukier. Ułóż na tacy za pomocą kwaśnych słomek cukierkowych na łodygi i liście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Luźno przykryć i schłodzić Pozostałe babeczki.