Babeczki Pumpkin Pie
Przepis Pumpkin Pie Cupcakes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia,sodę oczyszczoną, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i sól do połączenia. Odstawić. Mash granulowany cukier i masło w innej misce, aż połączone. Wymieszać z białkiem jajka, następnie dynią, mlekiem i 1/2 łyżeczki wanilii.
Dodaj suche składniki; mieszaj, aż się połączą.
Wlać ciasto do wyłożonych mini Muffin kubki do trzech czwartych pełne.
Piec, aż babeczki wiosna z powrotem do dotyku, 10 do 15 minut. W misce z mikserem ręcznym ubić serek śmietankowy, margarynę i cukier cukierniczy na gładką masę.
Dodać jogurt i pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii; ubijać do połączenia. Gdy babeczki ostygną, zmrożą i udekorują skórką.