Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek owsianych z jagodami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 168 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 171 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, gotowanie owsa, jagody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan. W małej misce, wymieszać owies i sok pomarańczowy razem. Odstawić.
W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. Dokładnie wymieszać w oleju i jajku. Mieszamy w mieszaninie owsianej i składamy jagody. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala