Babeczki Migdałowo-Kokosowe
Need a dairy free morn meal? Babeczki migdałowo-Kokosowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, tak aromatyczny nabiał bez cukru bez dodatku cukru migdałowy deser z mlekiem kokosowym, mąka samozbierająca się i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Muffinki Kokosowo-Migdałowe, Muffinki Kokosowo-Migdałowe, oraz Tosty Lody Kokosowo-Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj 12-liniową patelnię muffin, umieszczając papierowe wkładki w cups.In a 4 quart miska do mieszania, wymieszać mąkę i bez cukru
Dodano tosty z mleka bezmlecznego mrożony deser (zmiękczony, prawie do stopienia). Ciasto będzie bardzo stiff.In w małej misce wymieszać posiekane migdały, brązowy cukier i mąkę uniwersalną.Podziel ciasto równo na 12 papierowych wkładek.
Posypać mieszanką migdałów na ciasto.
Piec 20 minut lub aż babeczki są po prostu zaczynają się brązowe na brzegach.
Wyjąć muffinki z patelni.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.