Babeczki Marchewkowo-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek marchewkowo-czekoladowych. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 166 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, marchew, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki kakaowo-marchewkowe z kawałkami białej czekolady, Babeczki marchewkowe z lukrem z białej czekolady, oraz Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową.
Instrukcje
Umieścić marchew w robocie kuchennym; proces aż drobno mielone.
W dużej misce połączyć marchew, cukier, olej, maślankę i jajka. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę i sól połączyć, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi; mieszać, aż będzie gładka. Wymieszać z czekoladą.
Łyżka ciasto do 22 kubki muffin wyłożone papierowymi wkładkami.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Babeczki posmarować cukrem pudrem.