Babeczki Jagodowe
Babeczki z jagodami mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 152 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajko, oryginalną mieszankę, cukier turbinado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bułeczki Z Jagodami + Lukier Z Serem Jagodowym, Babeczki jagodowe z dżemem jagodowo-kokosowym, oraz Bułeczki Owsiane Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru. W dużej misce, mieszać Bisquick mix, jagody i cukier granulowany.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy.
W małej misce wymieszaj jogurt, ekstrakt migdałowy, wanilię i jajko do wymieszania. Wymieszać z mieszanką okruchów widelcem, aż ciasto uformuje się.
Podziel ciasto na pół. Z rąk posypane Bisquick mix, kształt ciasta na 2 (6-calowy) rundy o 3 cale od siebie na arkuszu cookie.
Posmarować kremem do ubijania; posypać gruboziarnistym cukrem. Używając noża natryskiwanego sprayem do gotowania, pokrój każdą rundę na 6 klinów, ale nie rozdzielaj.
Piec 13 do 15 minut lub do złotego koloru. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ostrożnie oddzielić kliny nożem.