Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj cynamonowo-pomarańczowych Mini babeczek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cynamonowe mini babeczki i masło cynamonowe, Cynamonowe Mini-Muffiny, oraz Babeczki Cynamonowe Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. smar DNA tylko 24 miniaturowe (1 3/4x1 cala) Muffin kubki ze skróceniem lub sprayu do gotowania, lub linii z papierowych kubków do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W średniej misce, wymieszać Bisquick wymieszać, 1/4 szklanki cukru, zmiękczone masło, mleko, skórka pomarańczowa i jajko do wymieszania; energicznie ubić łyżką 30 sekund. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. W małej misce, wymieszać razem 2/3 szklanki cukru i cynamonu. Natychmiast zwijamy muffinki w roztopionym maśle, a następnie w mieszance cynamonowo-cukrowej.