Babeczki Boo Brownie
Przepis Boo Brownie Cupcakes jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 23 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Jeśli masz wodę, chipsy czekoladowe, chipsy do pieczenia wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Brownie, Babeczki Brownie, oraz Babeczki Brownie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 16 regularnych kubków muffin; spryskaj papierowe kubki sprayem do pieczenia z mąką. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami; wymieszać w ciemnej czekolady chipsy. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
W małej plastikowej torebce do zamykania zamrażarki umieść chipsy waniliowe; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej około 20 sekund lub aż zmięknie. Delikatnie ściśnij torebkę, aż chipsy będą gładkie. W razie potrzeby Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w odstępach 10 sekund.
Odciąć mały kącik torby. Wyciśnij torebkę na górze niezapakowanych babeczek, aby narysować kształty duchów.
Piec 24 do 26 minut lub aż Topy pojawiają się popękane i suche. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.