Azjatycki Sos Do Zanurzania

Azjatycki Sos Do Zanurzania
Asian Dipping Sauce is a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, pastę chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Azjatycki Sos Do Zanurzania, Azjatycki Sos Do Zanurzania, oraz SOS Azjatycki-Maczanie.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn