Azjatycka Tilapia W Folii

Azjatycka Tilapia W Folii
Azjatycki Tilapian w folii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 13,36 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 950 kalorii, 143g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jeśli masz piernik, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Opakowania Foliowe Tilapia, Opakowania Foliowe Tilapia Fiesta Z Grilla, oraz Torebki Foliowe Tilapia, Pomidor I Zuchinni są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 * F. filety umyć i osuszyć. Włóż cienkie końce pod, aby całe filety miały taką samą grubość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić każdy filet na 12x15 sztuk folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Połącz sos sojowy, olej sezamowy, imbir i pieprz oraz łyżkę filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
PieprzPieprz
4
Posypać szalotki na wierzchu każdego fileta. Złóż folię na ryby i zaciskane krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 450 * F przez 12 do 15 minut, aż folia zostanie nadmuchana i łatwo będzie rybić płatki podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn