Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II

Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II
Austrian Peach Cookies II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rumu, ekstraktu waniliowego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II, Austriackie Ciasteczka Orzechowe, oraz Austriackie Ciasteczka Rugelach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło i 1 szklanka cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać ze śmietaną na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i umieść kulki 1-calowe od siebie na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka zaczną brązowieć na dnie. wyjąć z blach do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, wyrzeźb otwór w płaskiej stronie każdego ciastka za pomocą małego noża. Zachowaj okruchy. W żaroodpornej misce roztopić czekoladowe chipsy w kuchence mikrofalowej lub na patelni z gotującą się wodą. Często mieszaj, aż będzie gładka. W średniej misce wymieszaj roztopioną czekoladę, dżem morelowy, mielone pekany, rum i zarezerwowane okruchy, aż dobrze się wymieszają. WypeĹ 'niÄ ‡ wyciÄ ™ te Ĺ" rodki ciasteczek mieszaninÄ ... czekoladowÄ ... i przykleiÄ ‡ dwa ciastka razem z bokami nadzienia, aby uformowaÄ ‡ brzoskwiniowy ksztaĹ ' t.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Dżem MorelowyDżem Morelowy
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
7
Pozostałą filiżankę cukru podzielić na dwie miseczki. Jedna miska powinna zawierać 1/4 szklanki i 3/4 szklanki w drugiej. Kolor małej miseczki z czerwonym kolorem, pracując go palcami. Kolor drugiej miski z żółtym kolorem i dodać szczyptę czerwonego cukru do niego, aby brzoskwiniowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posmaruj każde ciastko wodą i zwiń je najpierw w żółtym cukrze, a następnie zanurz część w czerwonym cukrze, aby uzyskać rumieniec. Włóż plastikowe zielone łodygi do góry, aby uzyskać realistyczny efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
WodaWoda
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn