Austriacka Zupa Z Serem Śmietankowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj austriackiej zupy z serem śmietankowym. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.04 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, seler, por i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser austriacki na oleju z pestek dyni, Zupa serowa z brokułami, oraz Zupa serowa z brokułami.
Instrukcje
Wytnij zielone wierzchołki z porów i odrzuć. Posiekać białe porcje.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku; dodać pory i seler, i smażyć do miękkości.
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 3 minuty. Wymieszać bulion, 3 szklanki wody i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Kuchenka mikrofalowa Serek i jogurt w 2-quart kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski w wysokiej przez 15 do 20 sekund lub aż ciepłe; trzepaczka do gładkiej.
Ubić w żółtkach; stopniowo ubijać w 2 szklankach mieszanki porów. Wymieszaj mieszankę z serem śmietankowym i pieprzem do mieszanki porów. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. (Nie gotować.)
W razie potrzeby posypać szczypiorkiem.