Przepis argentyńskie Chili z Chimichurri jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 54g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chimichurri Argentyńskie, Chimichurri-Argentyński SOS Pietruszkowy –, oraz Argentyński SOS Chimichurri Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej ciężki garnek lub holenderski piekarnik na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, i mięso i brązowy, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Dodać chorizo i dodać trochę tłuszczu, następnie dodać cebulę, czosnek i chiles i doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu, do smaku. Gotować przez 5 do 6 minut więcej zmiękczyć cebulę, a następnie dodać oregano, papryka, i chili w proszku. Gdy cebula będzie miękka, dodaj pastę pomidorową i mieszaj przez 1 minutę. Wymieszać w magazynie, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aby połączyć smaki. Można go schłodzić i schłodzić w celu przygotowania posiłku i podgrzać na średnim ogniu z odrobiną dodatkowego bulionu lub wody do odtworzenia. Chili również dobrze zamarza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść zioła, szalotki, czosnek, sól i pieprz, do smaku, ocet i olej w misce robota kuchennego. Pulse-proces aż drobno posiekane, ale nadal luźny SOS. Sos może być świeży lub schłodzony przez kilka dni w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.