Argentyńskie Chili Z Chimichurri

Argentyńskie Chili Z Chimichurri
Przepis argentyńskie Chili z Chimichurri jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 54g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chimichurri Argentyńskie, Chimichurri-Argentyński SOS Pietruszkowy –, oraz Argentyński SOS Chimichurri Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej ciężki garnek lub holenderski piekarnik na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, i mięso i brązowy, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać chorizo i dodać trochę tłuszczu, następnie dodać cebulę, czosnek i chiles i doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu, do smaku. Gotować przez 5 do 6 minut więcej zmiękczyć cebulę, a następnie dodać oregano, papryka, i chili w proszku. Gdy cebula będzie miękka, dodaj pastę pomidorową i mieszaj przez 1 minutę. Wymieszać w magazynie, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aby połączyć smaki. Można go schłodzić i schłodzić w celu przygotowania posiłku i podgrzać na średnim ogniu z odrobiną dodatkowego bulionu lub wody do odtworzenia. Chili również dobrze zamarza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść zioła, szalotki, czosnek, sól i pieprz, do smaku, ocet i olej w misce robota kuchennego. Pulse-proces aż drobno posiekane, ale nadal luźny SOS. Sos może być świeży lub schłodzony przez kilka dni w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przełożyć gorące chili do miseczek i polać sosem Chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać z dużą ilością chrupiącego ciepłego chleba. W razie potrzeby można również polać drobno posiekanymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony arbol lub ancho chili w proszku, lekko zamocowany palmfulmielony arbol lub ancho chili w proszku, lekko zamocowany palmful4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy113Orzechy dowolne (posiekane)Chorizo w stylu hiszpańskim, osłonka usunięta i posiekana lub pokruszona (zalecane: Gaspar ' s lub Trois Petit Cochons)Chorizo w stylu hiszpańskim, osłonka usunięta i posiekana lub pokruszona (zalecane: Gaspar ' s lub Trois Petit Cochons)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizioła pakowane, grubo posiekane, w tym Dowolna mieszanka: pietruszki, tymianku, rozmarynu, oregano, bazylii lub liści kolendryzioła pakowane, grubo posiekane, w tym Dowolna mieszanka: pietruszki, tymianku, rozmarynu, oregano, bazylii lub liści kolendry4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChrupiący ciepły chleb, do serwowaniaChrupiący ciepły chleb, do serwowania1goździki Dużeczosnek tarty lub drobno posiekanyczosnek tarty lub drobno posiekany4Duże goździkiczosnek, bardzo cienko pokrojonyczosnek, bardzo cienko pokrojony907Orzechy dowolne (posiekane)chuda polędwica mielona, poklepana na suchochuda polędwica mielona, poklepana na sucho596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO oliwie z oliwek extra virginO oliwie z oliwek extra virgin1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1sprigświeże posiekane oregano, liście posiekane lub 1 łyżeczka suszone, skąpe 1/3 palmyświeże posiekane oregano, liście posiekane lub 1 łyżeczka suszone, skąpe 1/3 palmy2smallspapryka chile, najlepiej czerwona, bardzo cienko pokrojonapapryka chile, najlepiej czerwona, bardzo cienko pokrojona3(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2largesszalotka lub 1 mała cebula, posiekanaszalotka lub 1 mała cebula, posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wędzona słodka papryka, lekko oprawiona Palmawędzona słodka papryka, lekko oprawiona Palma2(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn