Arbuzowa Sałatka klinowa z sosem maślanym Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z arbuza z maślanką feta. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka pieprzu, arbuza, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka klinowa z sosem maślanym z czarnego pieprzu, Sałatka klinowa lodowa z kremowym sosem maślanym, oraz Sałatka z pomidorów, arbuza i fety z dressingiem miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubij śmietanę, maślankę, musztardę w proszku, sól i pieprz razem, aż dobrze się połączą. Złóż pokruszoną fetę. Odstawić na co najmniej dwie godziny i do 3 dni.Połowę arbuza w poprzek, a następnie połowę każdej połowy.
Pokrój te kawałki na 3 równe kliny. Trip dolnej stronie skórki tak, że klin siedzi bez toczenia. Przenieś kliny arbuza do tacy do serwowania. Użyj małego melona-baller, aby jak najwięcej kulek, jak można z pół słodkiego melona. Rozrzuć je wokół klinów arbuza. Następnie udekoruj liśćmi mięty. Tuż przed podaniem zmiel czarny pieprz do smaku na wszystko.
Podawać z dressingiem z maślanki feta.