Arbuz Julia Gazpacho
Arbuz Julii gazpacho może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, imbir, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwy 20 małe kawałki arbuza do dekoracji. Pracując partiami, umieść pozostały arbuz, ogórki, czerwoną paprykę, cebulę, pieprz jalapeno, sok z cytryny, oliwę z oliwek, 3 łyżki świeżej mięty, imbir, miód i sok ananasowy w blenderze i mieszaj przez około 30 sekund na partię. Mieszaninę należy dobrze wymieszać, ale zachować pewną konsystencję.
Wlać do dużego dzbana lub miski i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Podawać w miseczkach, a każdą miseczkę udekorować kilkoma kawałkami arbuza i 2 małymi listkami mięty.