Jabłkowy śnieg to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 228 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, białko jaja, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Apple Snow, Langusty z zielonym jabłkiem śnieg, oraz Sałatka z kalarepy z jabłkiem, boczkiem i groszkiem śnieżnym.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, połącz jabłka i wodę i gotuj, przykryte, na małym ogniu, aż do spienienia, 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem, cynamonem, goździkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód Cytrusowy
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Ochłoń.
4
W średniej misce ubijamy białko do uzyskania sztywnych szczytów. Złożyć do schłodzonej mieszaniny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki