Ananasowe Ciasto Mojo
Ananasowe ciasto Mojo może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, zmielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, Mojo Picón-Pikantny czerwony sos do ziemniaków Mojo, oraz Czekoladowo-czosnkowe Mojo z tostowym chlebem kubańskim (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj dwie 8-calowe okrągłe patelnie na ciasto.
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania, zastępując wodę zarezerwowanym sokiem ananasowym. W misce, śmietana razem masło, brązowy cukier i cynamon. Wymieszać z ananasem i orzechami.
Podziel równomiernie mieszaninę ananasa między przygotowane patelnie,a następnie pokryj każdą warstwę ananasa cieście mix.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Ostudzić ciasto przez 5 minut, a następnie obrócić jedną warstwę na talerz zeskrobując ananasa, który może się utknąć. Następnie odwróć drugą warstwę ciasta na pierwszą, aby na środku i na wierzchu ciasta był ananas. W razie potrzeby można podawać na ciepło z bitą śmietaną.