Amatriciana

Amatriciana
Amatriciana może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Jeśli masz płatki paprykowe, parmezan, makaron linguine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Amatriciana, Bucatini all ' Amatriciana, oraz Pastan All ' Amatriciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować pokrojony w kostkę boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować na średnim ogniu około 3 protokół. Wymieszać w płatkach czosnku i czerwonej papryki; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj pomidory z puszki, bez wody; dusić 10 minut, rozbijając pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z 4 ćwiartkami wrzącej osolonej wody, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Drenaż.
7
Bazylia wymieszać do sosu, a następnie wrzucić z gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Podawać z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn