Amatriciana
Amatriciana może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Jeśli masz płatki paprykowe, parmezan, makaron linguine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Amatriciana, Bucatini all ' Amatriciana, oraz Pastan All ' Amatriciana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować pokrojony w kostkę boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące, o 5 protokół.
Odcedzić z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek kapieli.
Dodać cebulę i gotować na średnim ogniu około 3 protokół. Wymieszać w płatkach czosnku i czerwonej papryki; gotować 30 sekund.
Dodaj pomidory z puszki, bez wody; dusić 10 minut, rozbijając pomidory.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z 4 ćwiartkami wrzącej osolonej wody, aż do al dente.
Bazylia wymieszać do sosu, a następnie wrzucić z gotowanym makaronem.
Podawać z tartym parmezanem.