Najlepsze bułeczki świata! Od Szkocji przez Savoy do USA.
Przepis Najlepsze bułeczki Świata! Od Szkocji do Savoy do USA może zaspokoić swoje szkockie pragnienie w około 35 minut. Ta przystawka ma 237 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 526 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Najlepsze Kremowe Bułeczki Na Świecie, Czekoladowe Ciastka Owsiane (Szkocja), oraz Risotto Z Kapustą Savoy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól przesiać do dużej miski.
Pokroić w maśle za pomocą blendera do ciast lub przetrzeć między palcami, aż będzie w grudki wielkości grochu. Wymieszać z porzeczkami.
Wymieszać 1/2 szklanki mleka i śmietany w miarce.
Wlać wszystko na raz do suchych składników i delikatnie mieszać, aż dobrze się wymieszają. Przepracowanie ciasta skutkuje strasznymi bułeczkami!
Z mąką ręce, pat ciasto bułeczki do kulek 2 do 3 cali w poprzek, w zależności od tego, jaki rozmiar chcesz.
Umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Niech bułeczki ledwo się dotykają.
Ubić razem jajko i 1 łyżkę mleka.
Posmaruj wierzchy bułeczek myciem jajecznym.
Pozwól im odpocząć przez około 10 minut.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złotobrązowe, a nie Ciemnobrązowe. Rozbij każdą bułkę od siebie lub pokrój na pół.
Podawać z masłem lub skrzepłą śmietaną i wyborem dżemów - lub nawet zwykłych.