Najlepsze bułeczki świata! Od Szkocji przez Savoy do USA.

Najlepsze bułeczki świata! Od Szkocji przez Savoy do USA.
Przepis Najlepsze bułeczki Świata! Od Szkocji do Savoy do USA może zaspokoić swoje szkockie pragnienie w około 35 minut. Ta przystawka ma 237 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 526 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Najlepsze Kremowe Bułeczki Na Świecie, Czekoladowe Ciastka Owsiane (Szkocja), oraz Risotto Z Kapustą Savoy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pokroić w maśle za pomocą blendera do ciast lub przetrzeć między palcami, aż będzie w grudki wielkości grochu. Wymieszać z porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wymieszać 1/2 szklanki mleka i śmietany w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
5
Wlać wszystko na raz do suchych składników i delikatnie mieszać, aż dobrze się wymieszają. Przepracowanie ciasta skutkuje strasznymi bułeczkami!
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Z mąką ręce, pat ciasto bułeczki do kulek 2 do 3 cali w poprzek, w zależności od tego, jaki rozmiar chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Niech bułeczki ledwo się dotykają.
9
Ubić razem jajko i 1 łyżkę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Posmaruj wierzchy bułeczek myciem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
Pozwól im odpocząć przez około 10 minut.
12
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złotobrązowe, a nie Ciemnobrązowe. Rozbij każdą bułkę od siebie lub pokrój na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać z masłem lub skrzepłą śmietaną i wyborem dżemów - lub nawet zwykłych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn