Ahumado Seco La Condesa
Ahumado Seco La Condesa jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 1. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, Likier imbirowy domaine de canton, skórkę pomarańczową i imbir oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to La Condesa ' s Perrito de Sal, Alma Blanca La Condesa, oraz Calimocho Manhattan La Condesa.
Instrukcje
Aby zrobić hibiskus agua fresca, połącz hibiskus, imbir i wodę w średnim rondlu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 20 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie odcedzić.
Dodaj syrop cukrowy i sok z cytryny.
Aby przygotować koktajl, połącz mezcal, Likier imbirowy i hibiskus agua Fresca w shakerze koktajlowym wypełnionym lodem. Wstrząsnąć przez 15 sekund i przelać do szklanki typu whisky wypełnionej lodem.
Dekoruj skórką pomarańczową i imbirem.