African Fruit Slush

African Fruit Slush
Need a bezglutenowy i wegański deser? African fruit Slush może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 912 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Mieszanka bananów, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Frozen Fruit Slush, Fruit Slush Cups, oraz Frozen Fruit Slush.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. The Winery of Good Hope Full Berry Pinotage z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
To wino wyświetla orzeźwiające, ale soczyste podniebienie z czarnymi jagodami, śliwkami, dzikimi czarnymi owocami i wspaniałym, naturalnym sucrosité. Ma gładką teksturę ze zintegrowanymi, elastycznymi taninami i atrakcyjną przyprawą na wykończeniu. Niesamowicie więcej!
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn