Czekoladowe żelki bez pieczenia

No Bake Chocolate Chews może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 89 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 12 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 60 osób. 3 osoby uznały ten przepis za pełen smaku i sycący. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Jeśli masz pod ręką szybko gotujące się płatki owsiane, kokos, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Jeżeli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne przepisy: Przekąski z brązowego cukru , Ciasto czekoladowe z prażonym kokosem bez pieczenia z ciasteczkami makaronikowymi i Deser czekoladowo-orzechowy bez pieczenia .
Instrukcje
Wyłóż dwie bardzo duże blachy do pieczenia papierem woskowanym; odstaw. W dużym rondlu zagotuj cukier, masło, pół na pół i syrop kukurydziany, mieszając, aby rozpuścić cukier przez 3 do 4 minut.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z Ghirardelli® 60% Cacao Bittersweet Chocolate Baking Chips, wanilią i, jeśli chcesz, ekstraktem migdałowym. Mieszać, aż czekolada się rozpuści i mieszanka będzie gładka. Wymieszać z owsem, kokosem i migdałami.
Nakładaj mieszankę zaokrągloną łyżeczką na przygotowane blachy do pieczenia.
Pozostawić w temperaturze pokojowej na około 1 godzinę lub do momentu stężenia.
Zjedz od razu, przechowuj w lodówce w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamroź na okres do 3 miesięcy.