Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami

Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami
Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, blanszowane migdały, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami, Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami Przepis, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać 1 łyżkę soli i fasoli wosku, powrót do wrzenia, i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WoskowaFasola Woskowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Odcedzić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ponownie odcedzić i odstawić.
5
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać migdały i gotować, często mieszając, aż zaczną się zmieniać złoty, ale nie Brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
7
Przełożyć na talerz i posypać pozostałą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Fasolę umieścić w dużej misce, wrzucić z migdałami, i podawać.WSKAZÓWKA: Możesz użyć świeżej zielonej fasoli zamiast żółtych fasoli woskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Fasola Szparagowaświeża Fasola Szparagowa
żółta Fasola Woskoważółta Fasola Woskowa
( 23)( 23)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn