Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami
Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, blanszowane migdały, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami, Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami Przepis, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku.
Dodać 1 łyżkę soli i fasoli wosku, powrót do wrzenia, i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Ponownie odcedzić i odstawić.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać migdały i gotować, często mieszając, aż zaczną się zmieniać złoty, ale nie Brązowy, o 2 protokół.
Przełożyć na talerz i posypać pozostałą solą i pieprzem.
Fasolę umieścić w dużej misce, wrzucić z migdałami, i podawać.WSKAZÓWKA: Możesz użyć świeżej zielonej fasoli zamiast żółtych fasoli woskowych.