Gyroll trwa około 1 godziny od początku do końca. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 893 kalorie, 37 g białka i 53 g tłuszczu każda. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, sosu pieprzowego, sera feta i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 33 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 80%, to danie jest super. Podobne przepisy obejmują Gyroll.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bułki Burgerowe, Tostowe
2
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Mięso podsmaż z czosnkiem, cebulą, oregano, kminkiem, solą, pieprzem i ostrym sosem paprykowym. Gdy mięso będzie prawie gotowe, dodaj natkę pietruszki i smaż, aż natka pietruszki zwiędnie.
Zaczynając od krawędzi najbliżej Ciebie, zwiń całość, aż będzie zwinięta. Można to zrobić, używając odsłoniętego brzegu ciasta na końcu jako „paska”, który przykleja się do bułki i uszczelnia ją, upewniając się, że oba końce są dociśnięte i uszczelnione.
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
8
Posypać proszkiem czosnkowym i piec w nagrzanym piekarniku przez 5 minut. Następnie zmniejsz temperaturę do 175 stopni C i piecz przez około 30 minut lub do złotego koloru.