Wątróbki Z Kurczaka Marsala
Wątróbki z kurczaka Marsala może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 107 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, chleb, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Posiekane Wątróbki Z Kurczaka, oraz Wątróbki drobiowe z boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Zmiękczone masło rozprowadzić równomiernie po obu stronach każdej kromki chleba.
Gotować kromki chleba w gorącej patelni, aż rumiane, 2 do 3 protokół na stronę.
Chleb z grilla pokroić ukośnie na 2 Trójkąty.
Roztopić 1/4 szklanki masła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać wątróbki z kurczaka, prosciutto, szałwia, sól, i pieprz w roztopionym maśle, aż wątróbki zaczną jędrne, o 5 protokół.
Usuń mieszankę wątroby z kurczaka z patelni.
Każdy trójkąt chlebowy ułożyć porcją mieszanki wątróbki drobiowej.
Wlać wino Marsala do patelni i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności z dna patelni z drewnianą łyżką; dusić 3 protokół.
Gotować i wymieszać 1 łyżka masła w mieszaninie wina Marsala aż do stopienia; skropić na polewą z wątróbki kurczaka.