Żurawinowy Błoto
Żurawinowy błoto może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 23 i kosztuje 31 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką dodatki: żurawinę, koncentrat soku pomarańczowego, sok winogronowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy Błoto, Żurawinowy Błoto, oraz Cranberry Limeade Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i 2 szklanki wody w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj sok winogronowy, kolejne 3 składniki i pozostałe 6 szklanek wody.
Wlać do 2 (o wielkości jednego galona) wytrzymałych plastikowych worków na zamek; zamrozić, aż stanie się solidny.
Aby służyć, umieść zamrożoną mieszaninę w misce z ponczem; wlej schłodzoną sodę cytrynowo-limonkową na mieszaninę. Wymieszać, aby rozbić kawałki, aż mieszanina będzie sypka.
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.