Żurawinowy Błoto

Żurawinowy Błoto
Żurawinowy błoto może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 23 i kosztuje 31 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką dodatki: żurawinę, koncentrat soku pomarańczowego, sok winogronowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy Błoto, Żurawinowy Błoto, oraz Cranberry Limeade Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier i 2 szklanki wody w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj sok winogronowy, kolejne 3 składniki i pozostałe 6 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
WodaWoda
3
Wlać do 2 (o wielkości jednego galona) wytrzymałych plastikowych worków na zamek; zamrozić, aż stanie się solidny.
4
Aby służyć, umieść zamrożoną mieszaninę w misce z ponczem; wlej schłodzoną sodę cytrynowo-limonkową na mieszaninę. Wymieszać, aby rozbić kawałki, aż mieszanina będzie sypka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia2
Magazyn